Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Studio Uznam

Adres obiektu Konopnickiej 18/1, 72-600 Świnoujście
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Małgorzata i Edmund Prudnik
Dodano: 2016-09-30
Pobyt od: 2016-09-26 do 2016-10-01 IP: xx.186.61.8
 
 
    

Pobyt wrzesień 2016, Studio nr 1. Godny polecenia. Wszystko zgodne z opisem.Schody na górę mają rozsuwane bramki- ważne dla rodzin z małymi dziećmi, gdyż uchronią dziecko przed upadkiem ze schodów. Kompletnie wyposażony aneks kuchenny, śliczna łazienka, TV, internet, lodówka, czyściutko, sofa i łóżko wygodne, można korzystać z koca plażowego, dużego parawanu, w ogródku jest altana, gdzie można sobie odpocząć, napić się czegoś- jest lodówka, czajnik, ekspres do kawy i oczywiście grill z całym osprzętem. Pani Grażynka jest przesympatyczną osobą, bardzo pomocna. Dziękujemy za miły pobyt, na pewno tu wrócimy i będziemy polecać.


 
 

Wioletta, Robert i Ben
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-08-14 do 2016-09-22 IP: xx.254.135.98
 
 
   

Sierpniowy pobyt w 2016 roku na zawsze we wdzięcznej pamięci zachowamy! Apartament górny urządzony z maksymalnym wykorzystaniem przestrzeni, możliwość swobodnego zaparkowania 5,5 metrowego vana i przemiła Gospodyni - Pani Grażyna (pokrewna dusza i bardzo empatyczna osoba). Fajna lokalizacja na spokojny wypoczynek. Absolutnie i gorąco polecamy!


 
 

Edzia, Jarek.
Dodano: 2015-08-16
Pobyt od: 2015-08-05 do 2015-08-15
 
 
    

Szczerze polecamy, nasz pobyt przypadł na okres dużych upałów >30 stopni, okna na poddaszu wyposażone są w rolety, które uchronią nas przed sauną, dodatkowo w sypialni jest wiatraczek. Schody na górę mają rozsuwane bramki- ważne dla rodzin z małymi dziećmi, gdyż uchronią dziecko przed upadkiem ze schodów. Kompletnie wyposażony aneks kuchenny, śliczna łazienka, TV, internet, lodówka, czyściutko, sofa i łóżko wygodne, można korzystać z koca plażowego, dużego parawanu, w ogródku jest altana, gdzie można sobie odpocząć, napić się czegoś- jest lodówka, czajnik, ekspres do kawy i oczywiście grill z całym osprzętem. Pani Grażynka baaaardzo miła i pomocna. To był cudowny czas, żal było wracać. Z całego serca polecamy.


 
 

Łódź
Dodano: 2015-07-17
Pobyt od: 2015-07-10 do 2015-07-17
 
 
    

Polecamy bardzo fajnie urządzone mieszkanko na poddaszu, byliśmy z nastoletnim synem, który korzystał z pokoju na górze. Kwatera jest czysta i bardzo dobrze wyposażona, jest wszystko co potrzebne na urlopie, dodatkowo dla potrzebujących dobrze i szybko działający internet. Inne atuty: miejsce parkingowe bezpłatne, bez problemu z wyjazdem. Pozdrawiamy miłą i sympatyczną Panią Właścicielkę - rodzinka z Łodzi.


 
 

4 osoby
Dodano: 2015-07-16
Pobyt od: 2015-06-29 do 2015-07-10
 
 
   

Kwaterka zgodnie z oferta, fajnie czysto, ladnie, nowoczesnie. Tylko jak jestescie wysocy to kwatera an poddaszu nie dla was:) oczywiscie mozna sie przyzwyczaic i ciagle myslec o tym zeby sie przygarbic wchodzac do lazienki czy chodzac po pokoju:) Jak sie jest duzym i ktos ma w dodatku klaustrofobie to moze byc ciasno podwojnie:) No i przy upale kwatera na poddaszu to sauna, i nie ma jak schlodzic po calodziennym nagrzewaniu na sloncu. Przy umiarkowanej pogodzie pewnie do wytrzymania. Ogolnie polecam bo naprawde czysto, blisko i ogolnie fajnie.


 
 

Anna
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-08-02 do 2014-08-16
 
 
   

Z czystym sumieniem polecam wypoczynek w tym miejscu. Mieszkanko jest ładne, czyste, jasne, wyposażone we wszystko, co potrzebne na urlopie. Położenie doskonałe - cisza, spokój, plaża na wyciągnięcie ręki, podobnie jak Promenada. Gospodyni przemiła i pomocna. Przez dwa tygodnie wspaniale wypoczęliśmy, żal było wracać... Dziękujemy serdecznie za cudowne wakacje - rodzina z Poznania :)


Opinie 1-6 z 6

 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie